COSTA BLANCA

”den vita kusten som erbjuder 320 soldagar om året”
Costa Blanca

Costa Blanca även kallad den vita kusten har antagligen en av Spaniens bästa klimat då det råder mer än 320 soldagar per år och medeltemperaturen är nästan 20 grader. Costa Blanca lockar även med mycket historia, kultur, kulinariska möten, sevärdheter, landskap med vacker natur.

mil palmeras – Restauranger

Det finns ett flertal trevliga strand chiringitos och restauranger med gångavstånd från boendet som vi kan rekommendera för både lunch och kvällsmiddagar.

Mil palmeras – stränder

I Mil Palmeras finns dom mest rekommenderade stränderna på Costa Blanca, ”Playa Vistamar” och ”Playa de Mil Palmeras”. Mycket pga den vita sandstranden men också för den mysiga byn här som erbjuder både bar och restauranger med live musik och flamenco som är väldigt uppskattat.
Här finns även en fin strandpromenad att starta dagen med.

Costa Blanca – Cabo roig

Upptäck de olika städerna längst vita kusten. Med 5 min gångavstånd från boendet kan du ta dig till närmsta busstation eller taxipunkt.

Costa blanca – hike

På ”vita kusten” finns det en mängd trevliga hiker att upptäcka. En aktivitet som denna erbjuder vi i tillägg till våra kompisresor.

Costa blanca – golf

Costa Blanca är även ett kanonområde för den som gillar att spela golf. Här finns det massvis med bra golfbanor att välja mellan. Vi löser green fees till dig och dina vänner i tillägg på er kompisresa.

hej@padelsemester.se
+46 739 510 933